Waardevol

AV Content

NovaEZ heeft wortels in de analoge fotografie en tv- en videovormgeving vanaf tape. De diepe inhoudelijke kennis van beeld communicatie en story telling kan NovaEZ inzetten bij (advies over) audiovisuele content creatie.

Start Ups

NovaEZ is betrokken bij verschillende vernieuwende startups. Op dit moment op het gebied van sport en customer created data, alsook op het gebied van een nieuwe kijk op (social) media. NovaEZ is ook een waardevolle aanvulling op uw denktank.

Innovatie

NovaEZ is een innovator pur sang. Ons hart gaat sneller kloppen van nieuwe manieren om gebruikers nog beter van dienst te zijn. Door slim dat wat er al is te combineren en door juist minder dan meer te tonen. Spot on.

UX Design

UX design is niet gelijk aan front-end design. Hoewel NovaEZ met grafische programma's werkt en code leest, richt NovaEZ zich binnen UX design puur op interaction design. Welke informatie toon je wanneer, om het product van zoveel mogelijk waarde voor de eindgebruiker te laten zijn. Met veel plezier zetten we hierbij tools als Balsamiq en Marvel in. Wij hebben uiteraard de wijsheid niet in pacht, en leren en verbazen ons elke keer opnieuw bij gebruikersfeedback.

UX Testen

De belangrijkste stap bij design is de validatie. Vandaar dat NovaEZ in projecten belang hecht aan kwalitatief onderzoek. Er zijn genoeg anderen die goed zijn in HTML5, CCS, Javascript en grafisch ontwerp. Er zijn veel minder UX testers en onderzoekers. Dit is waar NovaEZ zich goed bij voelt: het testen van een product (mobile, online, embedded, (paper) prototype) met echte gebruikers om het waarom van keuzes van gebruikers te achterhalen.

QA Testen

De waarde van een product hangt in sterke mate af van de kwaliteit die gebruikers ervaren. NovaEZ beperkt zich niet tot het bewaken van functionele eisen, en loopt vooruit in rollen als Test Manager, Test Coordinator en Test Specialist. NovaEZ kan naast traditionele methoden als TMap, TPI en ISTQB ook alternatieve methoden als RST inzetten. NovaEZ heeft jarenlange ervaring in zowel traditionele waterval (SDM) projecten als Agile (SCRUM) projecten.

Waarachtig

Mijn motto is dat goede software altijd in dienst staat van de eindgebruiker en niet andersom. Vandaar dat de eindgebruiker bij mij uitgangspunt en einddoel is. Ik leg gemakkelijk verbinding tussen creatieve, analytische en sociale kwaliteiten. Hierdoor denk ik als vanzelfsprekend buiten kaders waardoor ik regelmatig problemen herken die anderen over het hoofd zien, en waardoor ik met vernieuwende oplossingen kan komen. Goede producten kunnen alleen ontstaan in teams die plezier uitstralen, daar kan en wil ik graag aan bijdragen.
Ed van Zoolingen (oprichter NovaEZ)

Waardering

Naast test manager was Ed ook coach en mentor voor het testteam. In de samenwerking denkt Ed goed mee over hoe stakeholders te betrekken bij het testen en kon hen ook moeiteloos voor zich winnen.

Product Owner

Ed is een gedreven testmedewerker, die uitstekend in staat is mensen te motiveren. Secuur en met een helicopterview.

Test Manager

With his positive attitude and his drive to improving quality in his work, he was a pleasant colleague to work with.

Service Manager

Ed is an expert in the field of Usability Testing. He really helped us to see our website ‘through the eyes’ of the customer.

Senior Business Analyst

Ed has a ego-free, very friendly and equanimous personality. This make him ideal for this job and his future career, not to mention a very pleasent collegae to work with.

Project Manager

Ed is a very-capable and thorough testing specialist. He has good analysis skills, and a product that is being tested by Ed will benefit from his rigorous testing.

Systems Architect

Verleden

Heden

0
Koppen koffie
0
Jaar IT ervaring
0
Producten
0
Gebruikers

Toekomst

Voor een inspirerend gesprek bel: +31620378789